Mijn situatie

Mocht er nog iemand in Nederland zijn die zich mij herinnert…

(Ik ken hier nog steeds niemand, nee. Engeland is vaak een ongelooflijk rotland. Behalve veel gepest, veel ja, haat en nijd en veel ongelooflijk diepe armoede is er hier vaak niet veel.  Ja, oeverloos gezwam.)

(Vieze vuile piemelloze achterlijke liegende en belachelijke dementerende kutmarokkaan rot op. Dat ken ik nu al ruim 15 jaar. Zo vaak hetzelfde gezeik en helaas daardoor ook gemakkelijk het machteloze doelwit voor bepaalde criminelen die het overigens ook niet kunnen helpen omdat ze een hersenafwijking hebben: als het nou nog alleen venijnig gepest was maar het is daadwerkelijke sabotage. Naar Nederland bellen word me bijvoorbeeld al jaren meestal letterlijk onmogelijk gemaakt, door de klootzakken in mijn mobiels. Lekker pesten.) 

Daar zitten we dan. Drie maanden tot twee jaar met niets, nada, noppes in het vooruitzicht. Ik moet er letterlijk om lachen.

Om het virus maak ik me totaal niet druk. Lang voordat dat virus me te pakken zou krijgen, zou de normale situatie hier dat doen. Ik zou het ook helemaal niet erg vinden om dood te gaan. Leven in Engeland is geen leven.

Enfin.

Ik heb prepaid / pay as you go elektriciteit en idem mobiele breedband die beide bijna op zijn (het tegoed erop). Een paar dagen nog. Nee, geen gas. In de winkels waren al een tijd veel schappen leeg. Ik heb een pak cereal gekocht (okee, twee maar een is intussen op), had nog wat rijst en een tube tomatenpuree. En een blik bonen. En ik heb maar liefst vier pakken koffie!

Het is hardstikke normaal als je in Engeland woont. Om dit van tijd tot tijd te hebben. Elektriciteit uit en zo. Vaak best wel vrij middeleeuwse toestanden hier, ja.

Ik had nog wat punten van de Costa maar die is vandaag ook dichtgegaan, verdomme. Dus geen ciabatta met tonijn, waar ik vermoedelijk genoeg voor had. 😉

Het ergste van in Engeland wonen is voor mij de verveling. Ik kan vaak niet anders doen dan veel slapen. De Engelsen om me heen schijnen daar geen fluit van te snappen. (Want waarom zou een mens in hemelsnaam wat willen doen? Moet je wel goed gek zijn.)

Dus heb ik een artikel afgemaakt en dat naar ResearchGate en Academia ge-upload. Kunnen anderen wat aan hebben. Ik had ook de gemeente voor de twintigduizendste keer aangeboden te helpen. Wat ben ik toch hardleers. (Ik kreeg uiteindelijk wel een mail terug maar ik denk dat het weer een spoof was. Want hij werd gevolgd door iets verdachts dat daar verband mee hield. En ik verzuip vaak in de spoofs van de plaatselijke hackers. Ik word gallisch van dat gehack en gespoof.)

Maar verder is alles goed.

😎

Ik hoop dat het met jullie goed gaat en goed blijft gaan. Ik heb misschien een tipje voor jullie. Ik kan het uiteraard niet garanderen, maar het zou best wel eens kunnen dat N-acetyl cysteine helpt om veel minder last van het virus te hebben, mocht je het krijgen. Ik heb ernaar gezocht, maar kan geen argumenten vinden waarom het verkeerd zou kunnen zijn. Het is toevallig iets dat ik ben gaan slikken omdat het mijn af en toe wat kwakkelende luchtwegen gezond helpt houden. Vandaar dat ik er eens naar ben gaan kijken of het ook bij dit virus zou kunnen baten.

Ik zie hier overigens heel veel kromme (tegenstrijdige) berichtgeving over de coronacrisis. Correctie: Ik zie veel tegenstrijdige berichtgeving in The Guardian over wat we nu allemaal wel en niet moeten. Er is in Engeland nooit 1 goede bron voor informatie. Het gebeurt soms dat ik informatie uit Nederlandse bronnen moet halen, bijvoorbeeld over wat ik na 31 januari met de BTW moest doen op mijn facturen naar EU-landen. Ook nu ga ik vooral naar de NOS, geloof ik.

Om allerlei redenen is Engeland (op bijvoorbeeld China na) wel zo ongeveer het laatste land ter wereld waar je in tijden van crisis wil zijn.

Ha ha, hier hebben we het weer. Nu weet IK het tenminste OOK:
https://nos.nl/liveblog/2328059-britten-mogen-deur-uit-als-het-echt-niet-anders-kan-morgen-duidelijkheid-examens.html

Oh, shit, die kop heeft geen zak met het artikel te maken. Jullie kunnen er ook wat van dan. LOL Althans, de NOS.

“From this evening people must stay at home except for shopping for basic necessities, daily exercise, any medical need and travelling to and from essential work.”

Zegt de BBC.

Oh. Dat was grotendeels al zo voor mij, al maanden, nee jaren. Alleen een heel klein beetje meer. Gewoon vooral veel blijven slapen dus. La-chuh!

Ben ik blij mee dat ik wel nog even de deur uit mag om een ommetje te maken. Exa-cise.

Welterusten, daar. Het is 22:39 bij jullie.

Sorry. Gisteren en vandaag waren erg vervelend. En ik baal als een stekker dat ik net niet meer naar  de Costa kon.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Mijn situatie

  1. Ha, gelukkig had de Aldi weer veel eten. Niet alles was er maar genoeg om een tijdje vooruit te kunnen. Heb vooral dingen gekocht die niet warm hoeven te worden gemaakt of moeten worden gekoeld.

    Ik gebruik al anderhalf jaar geen koelkast meer en dat gaat prima maar dat werkt natuurlijk niet voor alles.

    Had graag mushy peas gehad – goede en goedkope eiwitbron – maar die waren er niet en erwten in blik ben ik niet bijster dol op. Kan evt. later nog.

    Like

Feel free to share your opinion below. (Note that I do screen comments on this website.)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.