Nederlanders gestrand in Portsmouth, Engeland?

Ik las zojuist op NOS.nl over https://www.bijzonderebijstandbuitenland.nl/

Mochten er mensen zijn die in of vlakbij Portsmouth zijn gestrand, dan kan ik niet veel doen maar misschien wel wat.

Ik heb geen auto, op dit moment nog maar voor een paar dagen internet en stroom, en zo goed als geen niet veel eten, maar wat ik wel heb is sinds begin 2009 hier in Portsmouth en sinds eind 2004 in Southampton gewoond. En eerder in de VS.

Misschien kan ik dus een beetje de weg wijzen met mensen en instanties vinden.

Ook heb ik desinfectiemateriaal, mocht dat van pas komen; ik heb gisteravond 4 sproeiflacons gevuld. Dit virus heeft een dun vetlaagje om zich heen en daardoor is het gelukkig gevoelig voor schoonmaakmiddelen. (Ik gooi lege sproeiflacons zelden weg, voelt op dat moment vaak bezopen, maar nu komen ze opeens idioot goed van pas. En ik had toevallig laatst een heel goed veterinair desinfecterend schoonmaakmiddel besteld dat hier heel geschikt voor is.)

Ik ben helaas, deels ook door plaatselijk gehack, mogelijk niet goed te bereiken, maar als je wil kan je dit formulier invullen om contact op te nemen. Ik heb ook nog een Nederlands mobiel nummer, mocht dat makkelijker zijn (maar geen beltegoed). 06 4420 6678. Ik zal de batterij even opladen.

Verwacht echter geen onmiddellijke reactie want ik probeer nu natuurlijk ook op stroom en data te bezuinigen, want niemand weet wat ons te wachten staat en van noch de Britse noch de Nederlandse regering verwacht ik enige hulp.

Mijn adres in Portsmouth is helaas erg lastig te vinden, ook voor de meeste plaatselijke mensen, en ik heb geen werkende deurbel (vrij normaal hier). Gebruik eventueel 077 2977 5974; verwacht ook daar geen onmiddellijke reactie.

Maar ik ben beschikbaar.

Feel free to share your opinion below, please.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.