Hoe lang red ik dit nog?

Ik zit nog steeds zonder inkomen (zonder elektriciteit en dus ook zonder warm water) – sinds begin september – en word nog steeds naar de kloten gesaboteerd.

De vent die dit met zijn maatjes doet is volkomen van de pot gerukt, heeft de connectie met de realiteit al lang geleden verloren. Ik deed hem aan zijn Oostenrijkse moeder denken, (en ik was als migrant in een land waar ik niemand kende makkelijk te targeten). Ik ben duidelijk ooit ergens op de verkeerde plaats geweest, op het verkeerde moment. Of dat online was of in real life, weet ik niet eens. Ik werd het doelwit binnen 24 uur na een afspraak met een professional die ook voor zichzelf werkt maar dat wil niet zeggen dat ze me niet al eerder op het oog hadden (hij en zijn broer). Het is vooral de broer die me het leven ontzettend zuur maakt en die alles wat ik doe naar de kloten saboteert. Logistiek gezien moet dat zo zijn omdat de ander te druk met zijn werk is en niet in deze stad woont en mijn leven pas echt in een complete hel veranderde toen ik van Southampton naar Portsmouth verhuisde. Dat werd vele malen erger toen ik binnen Portsmouth moest verhuizen. Die broer ben ik een keer in een opwellling gevolgd en die woont tegenwoordig een paar straten van mij vandaan (en heeft mogelijk ook een woning in London).

Ik kan zo goed als helemaal niets meer.

Als ik in Southampton was gebleven en nooit naar Portsmouth was verhuisd, was ik nooit in deze rotsituatie beland.

Dat is ook omdat ik op een klein eilandje zit van een paar vierkante kilometers voor de zuidkust van Engeland. Portsea Island, overlopend van vijandigheid, ellende en diepe armoede. Ik kan hier niets, ik mag hier niets, ik ken hier niemand.

Je wilt steeds vaker gewoon dood. Want er is alleen nog maar meer ellende om de hoek, ergere ellende, niets meer om naar uit te kijken, behalve “op 8 of 9 maart komt er 2, 3 pond binnen van Udemy ($3.92) en daar kan ik wat blikjes witte bonen in tomatensaus voor kopen maar dat is alles”. De keukenkastjes zijn 100% leeg.

Het stomme verknipte hackgetreiter gaat intussen natuurlijk gewoon door.

Ik wil dat sadistische monster uit mijn leven en deze sadistische shitshow van een rotstad ook.

Deze plaats heeft geen enkel bestaansrecht – is vergelijkbaar met de Guantanamo gevangenis met zijn illegale sadistische folterpraktijken en zijn maffia-stijl intimidatierituelen – en had gewoon volledig van de kaart gebombardeerd moeten worden in WWII, verdomme.

Klinkt dat bezopen, vind je? Dan heb je waarschijnlijk gewoon peperdure luxe boter op je hoofd.

Mensen als het vreselijke sadistische hackende monster dat zichzelf in zijn communicaties naar mij toe “nazi zombie monster”, “Charles”, “Charley”, “Charlie” en “Lee” heeft genoemd, dat ook naar zichzelf verwijst als “c” en “sea”, en vandaar ook als “water” en “rain”, en dat mij nu al sinds 2008 mijn leven ongelooflijk zuur maakt waren dan (als deze stad niet bestond) mogelijk nooit ter wereld gekomen en niet in een hel opgegroeid die hen in kwaadaardige psychopaten veranderde.

(Die vent is echt compleet van de pot gerukt. Ik kan er niets aan doen; het is niet anders.)

Ik ben deze terreur hier spuugzat. Ruim 13 jaar terreur, isolement en diepe armoede! Ik wil mijn leven terug, godverdomme!

Iedere keer als ik hier een nieuw contact leg, kloot die hacker er weer mee. Iedere keer! Ik ken hier dus nog steeds geen hond.

Portsmouth heeft ongeveer 45 vrouwen als ik, heb ik op basis van de statistieken geconcludeerd.

Vrouwen van allerlei leeftijden. Sterke vrouwen.

Gezien de cultuur van Portsmouth zijn het er vermoedelijk meer omdat die het voor kwaadwillende mensen makkelijker maakt om in te opereren. Dat oefent waarschijnlijk op dit soort mensen een zekere aantrekkingskracht uit. (Ik weet niet of het allemaal incels zijn, maar er zitten er zeker nogal wat tussen.)

Iedereen laat ons, de slachtoffers, barsten.

We zijn vrouwen dus we moeten gewoon onze kop houden, schijnt de consensus te zijn.

Feel free to share your opinion below, please.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.