14:38 – 14:48: the sadists are at it again

Stupid sadistic losers. Whiny pants itty bitty incel babies.

I know EXACTLY where it’s been coming from for all these years.

Unfortunately, the local police are as corrupt and misogynistic as hell as well (as is almost everyone else in this vile sadistic shit show of a town so it’s not as if it’s anything unusual).


Thankfully, I saw it coming and wasn’t gonna fall for the trap.

Important market data coming up, but as they can log into my trading account, press buttons in my account and do other shit, they can cause a lot of havoc and they love it. They love causing as much frustration as possible, love thwarting what you want to do. (So, no, to spell it out, I didn’t trade the data.)

This abuse is vile and sadistic. Intended to hurt. Intended to cause as much loss in my life as possible, of any kind, from my cherished possessions in the US to my friends, colleagues and clients.

Also intended to manipulate and fool folks.

Nothing positive or well-intentioned about it whatsoever.

Incel-style misogyny. Targeted at independent feminists. At strong women.

(I am not the only female business owner who’s been targeted in this town. I’m also not the only foreign business owner who’s been targeted in this town and whose business got killed in this town. The city council prefers to pretend that none of this is happening.)

I’d tried to download the latest custom software earlier (to see if I could get 2FA to work in that), and couldn’t. There had to be a reason for that, for not being able to download it. Has worked before, after all and there is no reason why it should not work, but all I got was a white page this time, no matter what I tried.

So I didn’t do what they hoped I would do.

So then they tried to trick me into it, possibly, as follows.

  • Computer fan started gearing up like crazy for no reason in the run up to the data
  • (they’ve done that many times before, also in connection with market data, yes; my hacking includes a great deal of hardware-hacking, rather than just software-hacking)
  • So I closed everything down and rebooted
  • Turned out to have lost internet connection completely (I know why)
  • Saw my phone signal – I tether via wifi because I have to – in the air in duplicate (my computer saw two instances, yes; I suspect that they’ve tricked my computer into logging into the wrong one) and a new wifi signal called “sourov” (I’m the foreign danger)
  • I’d earlier (this morning) already gotten some stupid “nah nah nah nah nah” stuff

(They also sometimes feed me false information, just for the lulz)

Why they don’t just kill me? Nah, much more fun to slowly torture someone to death in all sorts of ways.

17:45: I ended up spending another 75 bucks on fighting this sadistic bullshit again. Besides the loss of income, it also costs me quite a bit of money in terms of constantly being forced to buy new equipment to try to keep this malicious interference out of my life. If I don’t at least try, I might as well commit suicide on the spot, goddammit.

Een uur later: 15 jaar achterlijke Engelse terreur. Ik ben die terreur ZO ONTIEGELIJK ZAT! Het is echt pure terreur. Als je hier een tijd woont, snap je volkomen hoe de IRA is ontstaan. (Natuurlijk zie ik dat echter als een waardevol inzicht. Je ziet hier ook veel spanning tussen Schotland en Engeland.) Godsamme, wat zijn die Engelsen sadistisch. Die gaan echt zonder blikken of blozen over lijken. Het komt me allemaal zo mijn strot uit! Maar ze zijn ook vaak stekeblind en steendoof, kennelijk, denken dat ze gewoon over anderen heen kunnen lopen en dat anderen dan braaf “dankjewel” zullen zeggen dus dat moeten ze soms uitgelegd krijgen.

(Je wou soms echt dat je dood was. Ik heb op 13 december een klein incident met mijn hart gehad. Van de ene kant dacht ik toen dat ik nog helemaal niet dood wilde maar ik dacht ook dat als het zo verder moet, ik dan echt niet meer wil en ik echt klaar ben met het leven en volkomen tot sterven bereid. De dood doet me helemaal niets meer, het idee om dood te zijn of dood te gaan. Er zitten voor mij alleen nog maar positieve kanten aan vast. Doodgaan lijkt me echt heerlijk.)

(Ik heb hier lang geleefd met een heel grote voorraad paracetamol. Zo hield ik het vol, wetend dat als ik de terreur echt niet meer aan kon en ik geen microgrammetje hoop meer had voor een betere toekomst ik die paracetamol kon grijpen. Zo heb ik hier jaren geleefd, met een hoop paracetamol als een soort god of troost of verlossing of wat dan ook, als steun. Ik heb die pillen een tijd geleden weggemieterd; ze waren inmiddels erg oud en je gaat niet per se dood van een berg paracetamol als die voor jou toevallig niet groot genoeg blijkt te zijn.)

(Momenteel gebruiken ze trouwens het, mogelijk Russische, jongetje en zijn maat en zijn vriendin in de flat onder mij om me te “na te doen”, anderszins in de zeik te zetten en me te terroriseren. Ze denken dat ik achterlijk ben dus doe ik of mijn neus bloed. (Hij zal het ook wel zijn die tegenwoordig de sloten pikt, dan.) Vandaag, toen ik de computer uitzette en vervolgens zag wat er precies in de lucht was, deed hij – althans, een jongeman in die flat – luidkeels alsof hij moest braken en toen rende hij de woning uit; het hacken gaat te opvallend vaak gepaard met het in- en uitrennen van jonge lieden in de flat onder me en het stroomcircuit wordt gebruikt om mijn offline computer te benaderen; ja, zo van de pot gerukt zijn ze bezig, die plaatselijke klootzakken. Daarvoor was het die bullebak Danny boy, een hacker en gamer, maar ik geloof niet dat hij veel meer kon dan in oude en dus volledig onbeschermde mobiels hacken. Hij was niet al te snugger; hij deed braaf wat hem aan de telefoon werd gezegd dat hij moest doen (ik hoorde hem een keer, toevallig). Die rotzooide echter ook met mijn post; ik heb hem een keer op heterdaad betrapt. Ik denk dat hij aan de hackmeister doorgaf wat voor post ik kreeg en dat ze dan keken of daar op de een of andere manier mee te rotzooien was, zoiets. Maar er zit ook een venijnige en mogelijk niet helemaal goed sporende postbode in het plaatselijke terreurnetwerk.)

PS locals, yeah, sure kids, 1 buck per month is way more than 20 bucks per day… I wish I could agree on that kind of arithmetic instead of on agreeing that your high-school education sucked pretty badly, apparently. But it ain’t that… It’s sheer malice, what’s behind it.


Just spent another 40 pounds, turned out to be completely wasted.

Feel free to share your opinion below, please.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.